Loading Laddar...
 

INFORMATION

Välkommen på utbildning hos oss på Trafikskola Körkortet i Uppsala!

Nedan kan du läsa om villkoren för kursanmälan. För att din anmälan skall vara giltig måste du ange fullständiga och korrekta uppgifter. Var noga med e-mailadressen så du får bekräftelsemail. Finner du inget bekräftelsemail, kolla din spamkorg, annars ring oss på trafikskolan!

Villkor för Introduktionsutbildning – En bekräftelse kommer till den mailadress du anger i anmälan. Du/ni är inbokade på kursen först när ni erhållit en bekräftelse från oss via e-post. Anmälan är bindande men av- och ombokning kan ske fram till en vecka innan kursstart med full återbetalning. Sen avbokning vid sjukdom kräver läkarintyg. Avbokning kan göras via telefon eller mail. Om vi ställer in en kurs eller ändrar datum p.g.a. t.ex. sjukdom (och ni inte har möjlighet att komma till det nya datumet) återbetalas givetvis hela kursavgiften.

Villkor för Riskutbildning 1 – En bekräftelse kommer till den mailadress du angav i anmälan. Du/ni är inbokade på kursen först när ni erhållit en bekräftelse från oss via e-post. Anmälan är bindande men av- och ombokning kan ske fram till en vecka innan kursstart med full återbetalning. Sen avbokning vid sjukdom kräver läkarintyg. Avbokning kan göras via mail eller telefon. Om vi ställer in en kurs eller ändrar datum p.g.a. t ex sjukdom (och ni inte har möjlighet att komma till det ett annat datum) återbetalas givetvis hela kursavgiften.

Villkor för Moped AM  - En bekräftelse kommer till den mailadress du anger i anmälan. Du/ni är inbokade på kursen först när ni erhållit en bekräftelse från oss via e-post! Anmälan är bindande men avbokning och ombokning kan ske fram till en vecka innan kursstart med full återbetalning. Sen avbokning vid sjukdom kräver läkarintyg. Avbokning kan göras via telefon och mail. Om vi ställer in en kurs eller ändrar datum p.g.a. t ex sjukdom (och ni inte har möjlighet att komma till det nya datumet) återbetalas givetvis hela kursavgiften.